رایزنی وزیران خارجه ایران و عمان درباره اوضاع منطقه و تنگه هرمز عراقچی درباره تحریم‌ها: این فیلم تکراری نیز محکوم به شکست است ابوترابی‌فرد، خطیب نماز جمعه تهران: باید به وحدت بیش از گذشته بها دهیم انتشار بیانات امام شهید در جلسات روضه خصوصی امام حسن عسکری پزشکیان: چه کسی گفته بنزین ۱۳۰ هزار تومانی را ۱۵۰۰ تومان بفروشیم؟ در طرح جنجالی مجلس چه فعالیت‌هایی زیر ذره‌بین می‌روند؟ ️ تکذیب شایعه بنزین 80 هزار تومانی از سوی دفتر عارف قالیباف: عمق پیوند دو کشور ایران و عراق ریشه در تاریخ و اعتقادات دارد سخنگوی سپاه: با وقوع جنگ جدید، تسلیحات مخرب‌تری به کار می‌گیریم رایزنی قالیباف و رئیس شورای عالی قضایی عراق در بغداد تازه‌ترین وضعیت همسر رهبر شهید انقلاب + فیلم تعطیلی ادارات چهارشنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۵ اعلام شد + اسامی استان‌ها و جزییات کامل فرمانده پدافند هوایی جنوب منصوب شد / امیر عبدالله وفایی کیست؟ سخنگوی سپاه: ادعای ترامپ درباره گفتگوی پشت پرده با سپاه، ناشی از توهم شکست است

وجود ۴ هزار معدن غیرفعال در کشور

وجود ۴ هزار معدن غیرفعال در کشور سخنگوی کمیسیون صنایع و معادن مجلس: از ۱۰ هزار معدن موجود در کل کشور حدود ۴ هزار معدن غیرفعال است، زیرا برخی افراد معادن را به نام خود ثبت کردند، اما اقدامی برای استفاده از آن انجام ندادند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۹ - ۱۹ مهر ۱۳۹۹ - 2020 October 10
کد خبر: ۶۲۴۱۳

به گزارش راهبرد معاصر حجت‌اله فیروزی درباره وضعیت معادن حبس شده در کشور، تصریح کرد: برخی افراد علیرغم اینکه پروانه بهره‌برداری از معادن دریافت کردند اقدامی برای استفاده از آن انجام ندادند و تنها اوراق مربوط به بهره برداری از معادن در بازار توسط دلالان معامله می‌شود.
نماینده مردم فسا افزود: از آنجا که درآمد معادن می‌تواند جایگزین درآمد‌های نفتی شود، وزارت صنعت، معدن و تجارت در تلاش است افرادی را که معادن را حبس کرده و از آن استفاده نمی‌کنند ملزم کند، ظرف مدت مشخصی معادن را فعال یا به دیگری واگذار کنند.
به گفته سخنگوی کمیسیون صنایع و معادن مجلس، معادن باید به افراد اهل واگذار شود تا بتوان از این نعمت خدادادی برای ارزآوری، تامین مواد اولیه موردنیاز کشور و آزاد شدن سرمایه‌های ملی استفاده کرد.
وی با انتقاد از بی‌توجهی به اکتشاف در حوزه معادن، اضافه کرد: برنامه‌ریزی برای اکتشاف در حوزه معدن باید یکی از اولویت‌های وزارت صمت باشد چراکه گسترش دایره مطالعات و اکتشافات می‌تواند به استفاده بهتر از پتانسیل معادن کمک کند.
سخنگوی کمیسیون صنایع و معادن مجلس حمایت از سرمایه‌گذاران بخش خصوصی و در نظر گرفتن تسهیلات ویژه برای آن‌ها را یکی دیگر از راهکار‌های استفاده بهتر از معادن دانست و در تشریح وضعیت معادن استان فارس گفت: به دلیل اکتشافات و مطالعات محدود در استان فارس بسیاری از معادن ناشناخته مانده است بنابراین کارخانجات ناچارند مواد اولیه موردنیاز خود را علیرغم اینکه در استان موجود است، از سایر شهر‌ها وارد کنند.

خبرگزاری صدا و سیما

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار